Shopaholic.

LINN, HUR MÅR DU? :)

Sådär ja, då har jag släppt hämningarna från i höstas då jag levde i ett jobba-i-norge-spara-pengar-tänk. Det tog ett tag, ganska många butiker innan jag fattade att det var okej. Okej att shoppa.
Och GUD vad skoj det var! Hade glömt vilket lyckorus man befinner sig i..

Och på tal om shopaholic läser jag faktiskt om en sådan i en bok. Givetvis på engelska, så jag lär mig en massa nyttiga ord. Jag säger bara wow. Och förhoppningsvis ser jag filmen på bio har i staterna. Visst hade det varit cool med drive-in? Tål att funderas på.

Byebye.
/PiffoPaff AB ©
Johanna.

Ps. Jag tänker myckt på er. Och saknar er..

En ny dag.

Ny dag och nytt inlägg. Jag börjar komma in i flowet, precis som någon sa till mig då han tyckte jag skulle sluta läsa nyheter på aftonbladet.se och istället philadelphias morgonblaska.. vi får väl ser hur det blir med den saken.

Idag har det varit vår i luften och det blev en tur till underbara Villey Forge Park. Ungefär som centralpark, där alla hurtiga människor springer eller powerwalkar omkring. Och ja, jag ska också bli en av dom så fort jag blivit av med min Brookleyn bridge-förkyldning..
Tänk er Charlotte i SATC-filmen, med öronmuffar och dunväst. Precis så ser det ut var man än tittar!
Nåja, idag vi nöjde oss med gott kaffe.

Ett tag funderade jag på att boka en flygbiljett hem på lördag och gå på en fest som förmodligen kommer bli superskoj, och sen pussa lite på min kille. Men det känns tyvärr ganska omöjligt.

Byebye.
/PiffoPaff AB ©
(Johanna)

Solen skiner.

Igår var det födelsedag i huset med paket o hemmagjord jordgubbstårta. Och idag är jag nanny hela dagen. Trevligt!
Var våren tog vägen det vet jag inte, isande kallt men solen skiner och det är ju alltid något.

Nu har jag också invigt mitt internationella körkort. Jodå, de amerikaanska vägarna är ungefär som de svenska. Bara lite fler filer. Och ganska mycket större bilar överallt. Överallt. ÖVERALLT. Även den jag sitter i.
Linn, du skulle bara veta. Jag ska visa dig på skypen någon dag!!

Och Carro, du ÄR redan en del av New York med mig och Carrie. Jag lovar! Vänta bara tills det dimper ner något i din brevlåda..

Och så ska Vickan gifta sig. Grattis från mig till er alla, amerikaanerna hälsar!
Bye bye!
/ PiffoPaff AB ©

I <3 NY

Promenaden på Brokelyn bridge gav mig en liten förkyldning som  tack för besöket. Men det var det värt. Vi hade en toppendag i strostaden, Ida och jag. Inte så mycket shopping, mer mys i central park och strosande runt avenyerna. Någon gång i mitt liv ska jag vara en del av New York. På riktigt.

Barnpassningen går utmärkt, OCH i 110 km/h. Är det inte fotboll så är det cupcakebakning, klättra i träd eller leka star was (som förövrigt håller på att bli min spetskompetens. Star Was alltså).

Och så skypear jag med mina nära och kära. Det är fantastiskt. Och så ska jag kolla på Oscarsgalan om en kvart. Det är med fantastiskt.
Bye bye!
/Piffopaff AB © 
                                                      
                                                                   

Next stop is:

Jag tvättade håret imorse och komiskt nog har det regnat (eller blötsnöat) hela dagen. Imorgon ska jag till NY, så då vill jag helst att solsken. Bud på att tvätta håret igen bara för sakens skull.
Vi ska gå på Brookelyn bridge och sen göra av med pengar i Soho (bättre än att gå på skräbeån och sen göra av med pengar på maxi tycker jag).

New York ja. Det är lika coolt som det låter. Ska faktiskt köpa 20årspresent till Sarah om jag hittar det jag leter efter. Emma har jag redan koll på vad jag ska ge. Och som vanligt blir väl jag o Carro utan prensenter.

Bye bye.
Piffopaff AB ©
J.


Dåliga jämföresler.

Jag kör på utan klartecken från min samarbetspartner. Hon må vara upptagen med skidåkning, hotellstädning och jäger. Men snälla Linn, berätta för oss hur du har det!

I Philadelphia är det vinter. Här skiftar vädret oftare än jag (och Linn) tvättar håret. Det säger iofs inte er så mycket om hur ofta vädret skiftar här. Nåja, den där jämförelsen blev mest flummig. Carro du vet hur ofta det händer..?!

På tal om Philadelphia har vi gjort staden lite idag. Urban Outfitters är och förblir min favvoaffär.  Philadelphia är lite som en mindre version av New York.
Naaae, ytterligare en dålig jämförelse.. Nu strunat jag i det.

Imorgon ska jag tvätta håret. Spännande att se hurdant väder det blir!
Bye bye!
PiffoPaff AB ©
(Johanna)

Over there..

Linn, hur känner du om jag sköter uppdateringarna från Philadelphia, så fixar du Trysil?
Vill absolut inte utnyttja Piffopaff AB ©´s varumärke för eget bruk, men kan kanske använda bloggen lite som ett extraknäck?

Här kommer lite snabbfakta:
Flygresan i onsdags var svettig. 17 grader varmt i New York, dunjacka och två enorma resväskor. Ingen superkombo!
Och idag är det valentine och love is in the air.
Jag mår bra och engelskan med. I eftermiddag ska vi fika med hemmagjorda cupckaes!

Byebye!

/ PiffoPaff AB ©
(Johanna)


RSS 2.0