Kläppen nästa!

Japp, så sant som det är sagt. På lördagmorgon är det vi som packar bilen o kör till fjällen. Till Emma och Lisa. Till snön. Till skidåkningen. Till after skin. Till en fantastisk vecka.
Kom ihåg var du hörde det först..

Hejdå!
/PiffoPaff AB ©

EXAKT



24 timmar tills vi drar till skåne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

It´s hard to be a nissemand.

Storstädningen har satt igång. Eller åtminstone för Elin och Johanna. Sofia och Linn har dåligt samvete för utebliven medhjälp. Men Johanna och Elin tycker det är okej, bara katten får komma in då och då!

Imorgon blir det avskedslunch på Jordbaer. Kommer förmodligen kosta halva månadslönen. Men vad gör det? Vi kommer kolsa sönder oss! Dessa tre månaderna kräver ett ordentligt avslut!

Man märker att slutet är nära nu, 67 timmar innan färjan avgår. Och Linn har inte börjat packa än. Johanna svettas lite för det. Men som ni märker är allt i sin ordning. Johanna och Linn har intagit sina positioner.

Ha de!
/PiffopaffAB ©

Mästerverket:

                                                

Bättre än chokladkalendern.

Nedräkningskalendern.

Nedräkningskalendern är gjord och hänger på väggen. En ca 4 kv2 m stor kartongbit som linn kom hemsläpande med en dag. Den säger oss att det är nio dagar kvar.. Puh!

Men i helgen händer stora grejer. Den som lever få se! Och nästa torsdag ska vi tömma vinboxarna, det kan bli göy.

Idag snöar det igen. Mysigt.
Ha de!
/ Piffopaff AB ©

Ge mig

SVERIGE!

...

Ordentligt trötta på Norge nu.

Sagan om det vita linnet

Det finns ett vitt linne i det här boendet, som verkligen inte gör sig till besvär.
Det åker villigt på, när man nyduschad stiger ur duschen på kvällen och kryper upp i den fräscha soffan. Det sitter sen kvar när man i sömne tar sig in i sängen mitt inatten, efter att ha somnat framför SATC (eller julkalendern om man jobbar 24-7). Det åker sen av en snabb vända efter ett par timmar, när man vaknar i panik och upptäcker att man försovit sig. Men självklart åker det på efter lite vask under armarna. Det följer en sen under jobbdagan; på komplett, smak, barnahagen, rema, hotellet ja var du vill.
Självklart hänger det sen med på några "efter jobbet öl" för att slutligen sitta kvar när man stupar i säng några timmar försent.
Och så var kretsloppet slutet!
Men vi är ju i Norge..

Ha de!
/ Piffopaff AB ©


Från oss alla till er alla

Världens roligaste tre minuter finns oväntant nog på youtube. Det är typ "bakom kulisserna" på Sunes jul. Vi skrattar så vi dör varenda gång. Sånt man kan hitta nu när det finns internet i källaren..

Och så en liten bild på vår fantastiska adventsljusstake som vi gjorde igår. Linn hade många inspirerande idéer från hennes julpyssling på Graffan ifjol, det var bra!
                                                 
                                                         Äggkartong, sax, ljus och lite stenar från gatan. Man tar vad man har.


Det är den första december, det snöar och vi har en julstjärna i fönstret.
Vi ses i helgen!
Ha de!
Piffopaff AB ©

RSS 2.0