Hel igen

Imorgon kommer Johanna hem!
Moster Johanna =)
Jag förstår knappt att det är sant.
Jag har saknat henne helt obeskrivligt mkt.
Hon är en del av mig som jag behöver.

Ringde och snicksnackade med hennes mamma idag.
Jag saknar henne med.

Klockan 10 imorgon vet jag en som står
på järnvägstationen och väntar.
På min blonda tvilling.

Piffopaff AB ©


Huvudstaden gjorde sig visst påmind..

Att Obama vinkade igår gjorde hela min dag! Eller ja, hela Wasahington-projektet var vid närmare eftertanke väldigt lyckat..

Påtal om närmare så kommer mitt slutdatum här allt närmare. Closer som jag skulle sagt om jag snick-snackat med en amerikanare.
Men jag gillar Sverige, så enkelt är det. Amerika är lite too much ibland. Ibland.

I vilket fall som helst kommer jag komma tillbaka. Så lätt blir du inte av med mig Obama, om det var det du trodde!
Byebye
/Piffopaff AB ©

Tjipp.

Och nej, dom vet inte vad Valborgsmässoafton är i det här landet. Dom går verkligen miste om ett mysigt firande av våren. Det måste bero på att de har hetta o kyla i en blandad kompott hela året om, så dom vet inte om det är sommar, vinter eller vår den sista april!
Vill man vara riktig taskig mot sig själv så frågar man alla som man känner hur dom ska fira sin Valborg. Då känner man riktigt ordentligt hur gärna man skulle vilja ringa Obama o berätta om denna svenska traditon. Eller bara hoppa in i en tidsmaskin för en kväll.

Och ja, New York o Manhattan blir ju bara bättre o bättre för varje gång jag är där. Lunch i Central Park, upptäcksfärd i Soho o Greenwich village (med världens godaste lilla yogurtglassbar) o slutligen shopping o middag in the middle.. Men var håller alla kändisar hus som man läser om i OK! och US weekly?

See you soon allihopa!
Bye bye!
Piffopaff AB ©


RSS 2.0