Fran Hervey Bay och Fraser Island till Noosa!

Langesen sist, som alltid. Men livet leker fortfarande for oss, nu ar vi tillbaka i Australien i en efter en manad i Bundaberg. Det kanns uuunderbart!
Vart frosta stopp efter Bundaberg blev Hervey Bay och ut till Fraser Island. Fraser Island ar varldens storsta sando o den var helt obeskrivligt vacker. Milslanga strander utan slut, turkost havsvatten o vagor stora som hoghus. Livet! + att vi nu definivtvt har sett varldens vackraste sjo (och nej, det ar inte ivosjon), den heter Lake McKenzie. Den lag mitt i regnskogen pa on o vattnet var sa klart att man kunde dricka det. Tillpakopet var det turkost o sanden vit som sno.. Ja, ni forstar att vi har det bra va?
Fast saklart gjorde vi klassikern att aka fran hostelet utan att kika om vi hade nog med batteri pa kameran. Sa jaa, resetn kan ni rakna ut. Efter halva dag 1 (av 3) dog kameran.. heja oss!

Och nu ar vi alltsa i Noosa. Paradiset! Har ar sa mysigt. Och fint. Och harligt. Sa vi stannar har fyra natter! Tank er Ahus, Hallevik, Vastkusten fast pa australiensiskt vis (turkosare vatten, mer surfing, fler papegojor i traden). Det star i Lonley planet (alla backpackers bibel) att staden gar att jamfora med Frankrikes Nice. Nu har ju jag aldirg varit dar, men efter att ha varit har kan jag forestalla mig Nice exakt.
Sma mysiga cafeer, fina affarer, resturanger, fina hotel, underbar strand.. Ja, inget ar fel har i Noosa!


Sa ja, december o gra sverige kanns aterigen exakt lika langt borta som det ar.. Och om en manad ar vi i Thailand. Kan vara en riktigt bra resa vi ar ivag pa just nu!
Ta hand om er. Tanker ofta o mycket pa er darhemma!
See yaa!

Piffopaff AB ©

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0