72 timmar av vårt nya liv!

Tre dagar ( 72 timmar) i Sandefjord än sålänge, varav :
18 timmar har spenderats framför Skärgårdsdoktorn,
4 timmar ätandes av ägg och kaviar,
4 timmars promenad i döjobbiga backar,
5 timmars skrattande åt vilka fruktansvärda spårkkrockar det blir då norskar försöker konversera med svenskar,
10 timmars jobbsökande ( vilket iofs har resulterat i en hel kvälls serverande. HEJA!),
100 koppar te ( vi börjar på allvarar orora oss för gula och fula tänder..)
resteranade tid har gått till att leta sponsorer.
Vi tror vi har något stort på gång!!

Vi höll ju på att glömma att vi även varit på två spa-behandlingar, gjort hårförlängning, tränat yoga, shoppat tre par nya skinstövlar, varit på möte med MUF, ljusbehandlat våra ansikten, skaffat oss varsin assistent som kommer att sköta allt pappersarbete samt hålla kontakten med våra sponsorer, besökt en filmpremiär och sist men inte minst medverkar i ett norskt debattprogram. Snacka om pressat schema!

I helgen hoppas vi på förspel, och nej Adam, Johanna har inte hittat någon norsk gutt med lusekofta (OBS inte Linn heller). Åh nej, förspel har en helt annan betydelse i vårt roliga grannland, nämligen förfest. För att återknyta lite till de där språkkrockarna då!

Då vår hyresvärd "kristoffer, 23år" som precis har varit på semester med sitt X på bahamas och dessutom ska flytta till Göteborg för att följa efter en svensk jänta som tidigare jobbat här, det ska tillägas att denna jänta har pojkvän. Han sysselsätter sig hellre med att damsuga kl.1 på nätterna än att betala internet och tv  räkningarna har vi fått lämna vår lya för en bar med fungerande trådlöst internet. Dagen till ära är det ett liveband som spelar här. Norrmännen/kvinnor dansar värre än 40+ vetteranerna på Altona. De ni!
Sen när blev det okej att ha magtröja när man är född 1960?

Och ja, allt är lika förbaskat dyrt i Norge som alla påstår. Men som sagt, pengar är inget problem för oss! Vi köper mer än gärna en kaffebaylies för 75 norksa. Efter lite snabb huvudräkning kan vi konstatera att detta motsvarar, mellan tummen och pekfingret, 100 svenska kroner. Och då snackar vi fyra cl baylies. (sexor är ännu inte uppfunnet här)
Imorgon blir det nudlar morgon, middag och kväll. YES!

Håll ut, för imorgon kommer det "halvnaken-bilder" á la kungkaggen. Ska vi vinna denna figthen om Sveriges mest besökta blogg, har vi förstått att vi måste offra en del. I det här fallet kläder. Håll i hatten!

Ha de!
PiffoPaff AB ©


Kommentarer
Postat av: Amanda

Men linnsan dåå har ni fixat blogg! sjukt chockad .. dock mkt glad! :D och hoppas ni slår ut min mkt omtyckta.. och besökta blogg. haha



OBS. SAKNAD!



PUSSS

2008-09-19 @ 17:36:09
URL: http://xoxoamanda.blogg.se/
Postat av: Amanda

P.S ta det lugnt med nudlarna ;) darlings. haha



PUSSS

2008-09-19 @ 17:37:13
URL: http://xoxoamanda.blogg.se/
Postat av: Sofie

Haha, kul att läsa er blogg :)



Hoppas ni har det superbra!!

Kramar

2008-09-21 @ 12:06:11
URL: http://isofieshuvud.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0