En vecka i Norge..

Sådär, då har äntligen vi lite tid att blogga!
Alla möten med bloggen, pressträffar, tv-inshpelningar och autografskrivande tar ju sin lilla tid, som dere sikkert förstår! Men vill man skapa en framgångsrik blogg, gäller det verkligen att man lägger ner hela sin själ, och att man är beredd på att offra ett och annat. Akkurat!

Men samtidigt som vi når oanade framgångar med bloggen, och får en fantastisk respons, känner vi att vi vill behålla föttena på jorden. Därför valde vi att jobba några dagar förra veckan, precis som "vanligt" folk.
Jobbet innebar en kväll som servitörer på Midtåsen, och sen ett par rejäla pass på Vernersteatern (där det ordnades en STOR event med massa  viktiga folk som det kan vara bra att hålla kontaken med). Inte mindre än 15 timmer slet vi på lördagen, men det var ett beslut som verkligen kändes rätt, med tanke på att vi förmodligen är förebilder för ett stort antal unga jänter runt om i landet..
Vi vill ju absolut inte ha uppfattningen om oss att vi skulle vara något mer än alla dere andre.

Sen har vi också börjat komma in i de norska rutinerna (hoppas inte mamma o pappa  läser det där med ölen o vinet):
- man kan gå på puben vilken dag man vill, där finns allt folk och dyr öl (otur för Linn som inte dricker kolsyra då vin är ännu svindyrare). Men att gå på krogen en söndag är faktiskt kempegöy!
- jobbar man till tre-halv fyra på natten, vaknar man automatiskt halv två dagen efter och drabbas av lite panik, då solen som skiner utanför snart börjar gå ner (detta gäller dock bara Johanna, då Linn mer en gärna sätter på Troja som uppföljning av jurasik park och desperate housewefies).
- norskar är lika korkade som i Norgehistorierna. Det är bara till att konstatera detta faktum!!
- Vi har utökat vårt norska ordförrå makabert!! Det kommer ni märka såsmåningom, då vi redan börjat bruke de norske språket då och då..

Vi vill absolut inte skryta men vi har, tack vare bloggen förmodligen, redan träffat en massa kändisa. Typ Jessica Almnäs och hennes norske gutt, Norges motsvarighet till Björn Gustavsson (både utséendemässigt och komikermässigt) och Maggan. Fler kommer det förmodligen bli!

Och sist men inte minst idag, måste vi tacka Sofia och Elin våra söta sambos och inspiratinskällor. Utan dere hade vi förmodligen redan befunnit oss på svensk mark igen. Utan planer på att återvända till grannlandet. STORT TACK! (bilder på dessa jäntor kommer omgående då vi får mer tid)

Ha de!
PiffoPaff AB ©

Kommentarer
Postat av: kentmadde

vadfan, fattar intre detta med bloggen? haha

vad jobbar ni me ddär borta?:)

2008-09-23 @ 16:57:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0