Dajligt o koseligt!

Ber så hemskt mycket om unskuld för den dåliga uppdateringen. Vi har dragit oss för att skriva, eftersom vi skäms så..
Men det är inte den enda anledningen till att det gått lite trögt här, utan det är snarare att det gått otrögt på jobbfronten.
Vi jobber o kemper på, precis som vi vill ha det.
Dock flänger vi fortfarande rundor på tre-fyra olika ställen och dubbelbokar oss titt som tätt. Men då är enda utvägen en plötslig öroninflamation i högra örat, eller en pappa som fyller sextio.. Man skulle kunna kalla oss mästare på bortförklaringar.

Men vi vill bara berätta att det är fint med oss, vi mår dajligt o har det kempekoseligt. En annan dag ska vi berätta hvis mögelparasiterna som nästan fick oss att återvända till Sverige, eller hvis Linns öroninflamation i högra örat, eller hvis när vi köpte en liter blannevann för 31,50 nok (!!!!!!!), eller när vi leker att vi är Isac från Hipphipp, eller hvis att vi har flott Sverigebesök dessa dagarna, eller när Linn fiskade efter eppel i toastolen, eller om när vi blev tvunga att kludda vår säng, eller när Maria bjöd på kladdkaka, eller vad vi tycker hvis One three hill ( jomen, Johanna gör framsteg i serievärlden), eller hvis höstvädret som håller på att blåsa bort hela Sandefjord från kartan, eller  ...
Dessvärre har vi inget internet i vår leilighet, och det gör oss nästan dumma i huvudet ibland.
Ingen blogg, ingen blondinbella, ingen mail, ingen facebook (det är det iofs aldrig för Linn), inga svenska nyheter... Hvis vi känner oss isolerade från omvärlden i vår källare? Icke.
Att stilla vårt internetbehov på McDonlands, måste vara som knark för HivSiv.

Och, nu till det största samtalsämnet de senaste dagarna (förutom bloggen): Vi lurer på att komma hem den 22:a oktober! Kontakta vår sekreterare Sofia (www.rehnwall.blogg.se) för att boka in en träff med oss. Först till kvarn, sefyllie!
Vi tänkte hålla ett litet seminarie på fredagen, där dere är kempevelkomne med sporsmål angående bloggen eller livet i Norge. Vi återkommer med mer exakta tider!

En annan gång, när vi har med tid ska vi ge dere en inblick i våra liv genom lite bilder.. För det finns det gott om. Fina och fula, som vanligt..

Ha de!
PiffoPaff AB ©
/ Piff eller Paff ?

Kommentarer
Postat av: sara

kära jänter,

om man tappar äpple i toastolen försöker man inte fånga upp dessa igen... har den svenska chokladen kommit fram i ett brev posten? och isf, fick linn också smaka? det var meningen johanna!

tyvärr kan jag inte möta upp på er presskonferens i bromölla men däremot har jag seriösa planer på att besöka er i sandefjord under hösten!

hörs snart igen, kramar sarastorasyster

2008-10-10 @ 17:14:59
Postat av: blondinbella AB

som sagt har jag tagit ett litet uppehåll för att andas ut lite i livet.

2008-10-13 @ 17:42:52
Postat av: Catrin

Gillar er blogg starkt!!

Hoppas ni ha det bra och lycka till ;)

kramkram Catrin!

P.S Linn du är saknad här hemma.

2008-10-13 @ 18:30:05
URL: http://caasey.blogg.se/
Postat av: Anonym

ps. jag gillar er!!!!!!!!!!!!!!!!!

2008-10-14 @ 14:49:13
Postat av: Amanda

KOMMMM HEMMMMMM

2008-10-16 @ 23:00:22
URL: http://xoxoamanda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0