Och som man säger..

Vår vardag stavas numera, kort och gott, JOBB. Underbart!
Idag har vi invigt vår karriär som frukostvertinnor, och de ni, det är vad vi kallar dajligt.. Eller koseligt om så vill.
Vårt nya koseliga helgjobb innebär tidiga mornar, och som man säger: När en ny dörr öppnas, stängs en annan. Eller hur var det nu? Nåja.
Dörren som stängdes igen för oss var dörren till Cactus, Sandefjords största (?) och enda uteställe. Synd! Dörren som oppnades däremot, var dörren till Norges näst äldste hotel (ano 1690 reds. anm) och även till en kempegreat frukost som vi kommer att få ta del av. Vi har inte varit såhär mätta sen vi kom till Norge.
Och inte nog med det, vi fick en bonusmormor på köpet. Så koseligt så! Hon försåg oss med c-vitaminer så att de sprutade c ur öronen. Och som man säger: mammor, ni kan koppla av nu..

Regnmolnen har under de senatse dagarna intagit vårt annars så soliga Sandefjord. Och som man säger: Med regnet kommer pengarna!

Det tog oss nästan tre veckor att förstå, att trots att vi bytt land går det INTE att dricka öl eller om så vill vin dagen innan jobb. Och ja, vi är nöjda med den insikten. Och som man säger: Akkurat som man bäddar får man ligga (fråga Linn).

Trots att Norge är kempegöy, trenger vi ett hembesök inom en snar framtid. Vi lurar på vår första hemresa, men har dessvärre svårt att finna ett datum som känns fint. Men ta de rolit, vi kommer!!! Och som man säger: Bromölla finns ju kvar..

I helgen blir det jobb som sagt.
Ha de!
PiffoPaff AB ©

                                         
                                                                                      Och som man säger..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0